29 Kasım 2016 Salı 20:57
Ağrı Basını İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat DOĞAN'a Sahip Çıktı!

İçişleri Bakanlığı ve AK Pati Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ağrı’nın Diyadin Belediyesi’ne danışman olarak görevlendirilen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, geçtiğimiz günlerde Ağrı'ya gelerek birdizi incelemelerde bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat DOĞAN, Ağrı'ya vardığında ki duygularını anlatırken, Misafirperverlikleri harika. Ağrı’ya indiğimiz andan itibaren Ağrı Valisi Musa IŞIN, kayyum olarak atanan Belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı, Emniyet Müdürü inanılmaz güzel bir ev sahipliği yaptılar. Ağrı Valimizin şehre hâkim oluşu ve bölgedeki olaylara cesur bir şekilde müdahale edişi dikkatimizden kaçmadı.

Konuşmasında, Biz Diyadin’e bir anlamda İzmit halkımızın sevgisini götürdük. Oradaki insanlarımızın da bizim vatandaşlarımız, bizim kardeşlerimiz olduğu mesajını vermek istedik ve başarılı olduğumuzu da düşünüyoruz diyen Dr.Nevzat DOĞAN, Biz Diyadin’i ‘Yeni Diyadin’ olarak markalaştıracağız. Yeni Diyadin’in çok güzel turizm kaynakları var. Önce alt ve üstyapıyı düzeltip, ardından da şehri turizme açarak Diyadin'i kaplıca turizminin cazibe merkezi yapacağız dedi.

Kocaeli Medyaı Başkana Haksızlık Etti !

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat DOĞAN, Ağrı'ya ziyaretini kendini medya sanan ama aslında sadece siyasi partilerin sözde basın ayağı meslektaşlarımız sindirememiş olsalar gerek başkana biraz fazla yüklenmişler. Ağrı'da ki basın camiası Başkan Dr.Nevzat DOĞAN ve ekibine teşekkür ediyoruz ve kıymetli meslektaşımız Gazeteci Ahmet Genç'in izlenimlerini siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz....

 

KORKMAYIN GELİN!

AHMET GENÇ’İN İZLENİMLERİ

Geçtiğimiz günlerde Diyadin Belediyesi’ne destek için Kocaeli’nden gelen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve ekibi ile dolu dolu 2 gün geçirdik. 

ahmet-genc-diyadin.PNG

Ağrı, Diyadin ve Eleşkirt ilçelerinde temaslarda bulunan Başkan Doğan’ın gezisi Ağrı medyasında geniş ve övgü dolu sözlerle konuşuldu ancak Kocaeli medyasını okuduğumda başkana büyük haksızlık yapıldığını görünce bu yazıyı kaleme almayı uygun gördüm.  

Kocaeli medyasında Başkanın Diyadin’e bile gitmediğini Ağrı’da kaldığını ve kimsenin karşılamaya gitmediğini iddia eden, meslektaşım demeye ağzımın varmadığı partili gazetecilere isterseniz Başkan Doğan’ın buradaki 2 günlük gezisini anlatalım. 

Gelin Ağrı’da yaşananları birde bizim gözümüzden görün.

Daha kendisi gelmeden Ağrı basınında her gün haberleri çıkan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı Ağrı’ya gelmeden Kocaeli’de ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Cesim Gökçe yapılacak yatırımlar ve ilçe hakkında bilgiler verdi. Bu daha heyetin gelmeden ne kadar önemsendiğinin bir göstergesidir.

Program öncesinde tüm Ağılıları arayarak Ağrı Havalimanı’na davet eden İzmit Belediye Meclis Üyesi Ağrılı sevilen iş adamı Ersin Alpaslan’ın çağrısı fazlası ile karşılık buldu. 

Öğlen saatlerinde havalimanına gittiğimizde yaklaşık 100 araç ve 500’e yakın insanı görünce bizlerde fazlasıyla motive olduk.

Uçak alana zamanında iniş yapmış bekleyen Ağrılılarda soğuk havada daha fazla üşümek zorunda kalmamışlardı.

Başkan Dr. Nevzat Doğan ve ekibini apronda çiçeklerle karşılayan Ağrılı ve Diyadinli yöneticiler tüm ekiple yakında ilgilendi.

Başkan Doğan’ı asıl bekleyen sürpriz ise havalimanı dışındaydı.

 Havalimanı çıkışında kendisini coşku ile karşılayan vatandaşlar ve pankartları gören Başkan ve ekibi vatandaşlarla yakından ilgilenerek fotoğraf çektirdiler.

Ekibe baktığımızda İzmit’ten 1 gazeteciyi görünce gerçekten şaşırdım. Yazdıkları ile mangalda kül bırakmayan Kocaeli’de ki gazeteciler acaba neden gelmemişlerdi?

23 yaşında yeni muhabirliğe başlayan Furkan kadar cesaretli olamamışlarımıydı yoksa başka bir neden mi vardı ?

Doğu’da akşamları dışarı çıkmak yürek ister, öyle istediğiniz zaman dışarı çıkamazsınız diyen klavye kahramanları oturdukları yerden ahkam kesmiş, buralara gelmeye cesaret edememişti.

Haberiniz olsun Ağrı’da hayat en az sizin yaşadığınız kadar uzun yaşanıyor.

 Bırakın erkeği gece yarıları bile sokakta bir bayanın rahatlıkla dolaşabileceğini görebilirsiniz.

Terör sizin zihinlerinizde var !

İnanmıyorsanız korkmayın, gelin ve bir daha ki heyette sizlerde olun.

Başkanı gelmediğiniz, görmediğiniz ve ön yargılı olduğunuz için eleştirmeyin.

Başkan Nevzat Doğan’ın Ağrı’da kalıp Diyadin’e gelmediğini söylemek en hafif tabirle vicdansızlıktır ve bu mesleği kötüye kullanmaktır.

Programa önce Cuma namazını kılıp, ardından Polisevi’ne geçerek başladık.  

Ağrı Polisevi’ne geçildi çünkü protokol yemeği buradan yenilecekti bunun ne güvenlikle nede başka hiçbir şeyle alakası yok.

Sizlerde bir gün gelirseniz(tabi korkmuyorsanız)  polis evindeki yemeklerin lezzetini tadınca neden burada yemek verildiğini anlayacaksınız.

Heyetteki Ağrılılar ile tanışan ve bir süre sohbet eden Başkan ayağının tozu ile Diyadin’e geçti.

Ağrı Valisi Musa Işın ve AK Parti İl Başkanı Kemal Atmaca’nın da eşlik ettiği heyet Diyadin girişinde büyük bir kalabalık tarafından karşılandı.

Tabi bizde misafirin yeri başkadır o yüzden başkan ve ekibine hoş geldin demek için Diyadinliler birbiri ile yarıştılar.

Hiçbir kişisel beklentileri olmayan tek beklentileri ilçelerinin kalkınması olan binlerce vatandaş, umut olarak gördükleri ve hükümet tarafından kurtarıcı gibi gönderilen Dr. Nevzat Doğan’ı tabiri caiz ise nefes almadan büyük umutla dinlediler.

Belki Başkan’da kendisine umut bağlayanların bu kadar çok olmasını beklemiyordu.

Gösterilen ilgi ve alaka fazlası ile memnun etti başkan ve ekibini ancak ilçenin sorunlarını dinleyip, gördükçe hüzün oluştu yüreklerinde.

Diyadin’in başı ağrıdıkça Kocaeli’nin de başı ağırır dedikçe insanlar yüreklerinde kenetleniyor ve bir millet olduğumuzu yeniden ikrar ediyorduk.

Yüzü kirli yüreği temiz çocuklar ayrılmadılar Başkan amcalarının yanından.

Bir çok bayan yanına gelemediği Başkanı meraklı gözlerle görmeye çalıştı.

En azılı partilisi bile hizmet etsinler barışı getirsinler bizde destek veririz dediler.

Başkan caddelerde yürüdükçe umut da, destek de arttı.

Sık sık ekibine not aldıran Başkan Dr. Nevzat Doğan, Diyadin Belediyesi’ne geçtiğinde mesleki tecrübesi ile artık sorunları tespit etmiş ve projeleri üretmeye başlamıştı.

Ve kısa süre sonra projeler hep bir ağızdan açıklanmaya başlanmıştı.

Merak etme ey! Kocaeli basını bu paralar terör örgütlerine gitmiyor.

Fakir ve mazlum bir halk sizden destek bekliyor.

Başkan’ın Diyadin’e bile gitmediğini iddia edecek kadar zalim olmayın

İnsanlar ellerindekilerin değerini kaybedince anlarlarmış bizler bunu çok iyi anladık.

Sizler Başkanınıza sahip çıkın!

Zira Ağrı halkı bu başkanı bağrına bastı ve büyük destek verdi.

Umulur ki sizlerde elinizdeki değerlerin kıymetini bilip, ön yargılı eleştiri yapmazsınız.

Başkanın Diyadin fotoğraflarını aşağıda yayınlıyoruz. 

agri-basini-izmit-belediye-baskani-dr.-nevzat-dogana-sahip-cikti!-004.jpg

agri-basini-izmit-belediye-baskani-dr.-nevzat-dogana-sahip-cikti!.jpgagri-basini-izmit-belediye-baskani-dr.-nevzat-dogana-sahip-cikti!-001.jpgagri-basini-izmit-belediye-baskani-dr.-nevzat-dogana-sahip-cikti!-002.jpgagri-basini-izmit-belediye-baskani-dr.-nevzat-dogana-sahip-cikti!-003.jpg

 

 

Son Güncelleme: 29.11.2016 22:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.