12 Ağustos 2016 Cuma 11:15
Diyadin Belediyesi Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

Diyadin Belediyesi İlçenin her tarafında çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.

Daha önce ağaçlandırma, yol açma ve genişletme, altyapı, temizlik, peyzaj, köprü gibi bir çok alanda çalışmalarını yürüten Diyadin Belediyesi İlçenin her tarafında yol çalışması başlatarak adeta seferberlik ilan etti.

Yeniden yapılacak yollar için gerekli altyapı çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri binlerce kilometre yol ve kaldırım yapım çalışmalarını başlattı.

Yapılacak olan yol çalışmaları ile daha önce asfalt yüzü görmemiş bazı ana caddeler asfaltlanacak olup, kullanılmaz hale gelen ara sokaklar ise kilitli parke taşları ile döşenecek.

Diyadin Belediyesi tarafından bütün imkansızlıklara rağmen yürütülen yol yapım çalışmalarıyla sezon sonuna kadar İlçe merkezine bağlı ana caddelerin ve sokakların bitirilmesi hedeflenmektedir.

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.