15 Temmuz 2016 Cuma 18:18
Diyadin Kaymakamı Mekan Çeviren, Terörle Mücadele Kararlıyız

AĞRI - Diyadin Kaymakamı Mekan Çeviren, "Devletin terör örgütü ve destekçileri ile mücadelesi kararlılıkla devam edecek ve hiçbir taviz verilmeyecek." dedi.

Ağrı'daki Terör Operasyonu

Çeviren, ilçede düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan 25 kişiden 11 kişinin tutuklanmasının ardından, devletin terör örgütü ve destekçileriyle mücadelesinin kararlılıkla devam edeceğini ve hiçbir taviz verilmeyeceğini söyledi.

Çeviren, şöyle devam etti:

"Vatandaşlarımız kaymakamlığımız ziyaretlerinde yapılan operasyonların ne kadar yerinde olduğunu her seferinde bize bildirmekte ve memnuniyetlerini ifade etmektedir. Tabi ki Valimiz Musa Işın'ın liderliğinde tüm faaliyetler başarılı bir şekilde yürütülmektedir. Halk düşmanı bölücü terör örgütü, şu an panik içerisindedir. Şehirle irtibatı tamamen ortadan kaldırılmıştır diyebiliriz. Halk destek vermemekte ve milis bulamamaktadırlar. Diğer yandan örgüte yandaş gruplar basın açıklaması için bile adam bulamamaktadırlar. Yine gözaltına alınan şüpheli şahıslardan 11'nin tutuklanması yargımızın ve yargıçlarımızın da tarafsız adaletle hükmettiklerinin en açık göstergesidir. Kişi hak ve hürriyetlerinin korunması için hak ve adaletle hükmeden bir yargımız var . Adalet devletin temelidir."

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.