09 Temmuz 2014 Çarşamba 09:53
Diyadin Köylerinde Yol Çalışmaları

Ağrı'nın Diyadin ilçesine bağlı köy yollarında yol genişletme, onarım ve bakım çalışmaları devam ediyor.

Diyadin Kaymakamı Hasan Çiçek, muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda çalışma başlattıklarını söyledi. İlçe Özel İdaresi Müdürlüğü bünyesinde bulunan 9 iş makinesi ile yol bakım ve genişletme çalışmalarının devam ettiğini belirten Çiçek "7 iş makinesi ile dar, bozuk ve kotu düşük olan köy yollarımızın genişletme, onarım ve bakım işlerini yapıyoruz. Greyder ile köy yollarımızın reglaj, arazi yolu işlerini, JCB ile de içme suyu, arazi sulama kanalı açma işinde kullanıyoruz" dedi.

Çalışma yapılan köy yollarının 10 - 12 metre genişletildiğini ifade eden Çiçek, "Şu ana kadar 30 kilometre yol onarım, bakım ve genişletme çalışması yaptık. Şu an çalışmalar Yuva köyünde devam etmektedir. Greyderlerin köy yollarındaki reglaj çalışması sürüyor. Köylerde 24 kilometrelik sulama kanalı açtık. Ayrıca içme suları ile ilgili muhtelif sıkıntıları giderdik" diye konuştu.




Son Güncelleme: 13.11.2016 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.