17 Mart 2016 Perşembe 17:42
Diyadinde Ak Parti İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

Konuşmasına misafirlerini selamlayarak Başlayan Özden ;’’ Bir araya gelmek bir başlangıçtır,bir arada durabilmek ilerlemek,bir arada çalışabilmekte başarının ta kendisidir.

Bir kaç ilin bir bölgenin veya bir zümrenin partisi olmaktan öteye geçemeyenler aramıza nifak tohumları ekerek  halkımızın iyi niyetini istismar edip Ak parti icraatlarını karalamaya çalışmaktadırlar.bizimde en az onlar kadar cesur ve kararlı olmak zorunluluğumuz vardır bu sebeple yarın seçim olacakmış gibi Cumhurbaşkanımız ,Başbakanımız,Milletvekilimiz ve İl Başkanımız adına sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız.

Bizler Ak Parti olarak Milletimize barışı,huzuru ve gelişmişliği vaat ediyoruz ,Bölgedeki rakibimiz  namlu ve merminin ötesine geçmiyor.

Bizler eğer şuanda bu salonda bulunan bizler korkarsak ,bizler susarsak,bizler Diyadin de geri adım atarsak Suriye de mazlumlar  umudunu kaybedecek, Irakta Müslümanlar ezilecek,Filistin de kardeşlerimiz zulme rıza göstermek zorunda kalacak.

Ama bizler gür bir nidayla korkmuyoruz dersek çekinmiyor ve dahi çekilmiyoruz dersek buna bütün dünya şahit olacak bundan Abd bundan Avrupa bundan İsrail korkacak,bundan İslam milletine savaş açmış küffar korkacak kafir korkacak.

Onun için diyorum ki bizler dik durduğumuz her platformda davamızı dillendirdiğimiz sürece zafer islam’ın olacak,bu sebeple burada konuştuklarımızı hayatın hersafhasında herkese dosdoğru anlatmakla mükellefiz bu vazifeden kaçmayacağız,dedi.

Özden konuşmasının devamında Diyadin’in bir kültür kongre merkezine ihtiyacı olduğunu belirterek Ak Parti İl Başkanı Kemal Atmaca’dan bunu Ankara’da dile getirerek Diyadin’e kazandırması yönünde bir istekte bulunarak konuşmasını sonlandırdı.

Özden’in ardından kürsüye gelen Zeynel Abidin ÇAKIR,Hamur eski Belediye Başkanı İsmet Aslan ve Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül yaptıkları konuşmalarla ilçe teşkilatına başarı dileklerini sunarak salondaki çoşkudan memnuniyetlerini dile getirdiler.

Son olarak kürsüye gelen İl Başkanı Kemal Atmaca’da ;Türkiye ye Hizmet etmek özünde  İslam’a hizmet etmektir bu hizmetkarlığın bir parçası da Diyadinde hayat bulmuştur bunu görmekten bu kalabalıktan ve coşkudan duyduğum memnuniyeti dile getirerek başlamak istiyor hepinizesecdamız adına şükranlarımı sunuyorum.

Siyasetin artık bir vizyonu olması lazım aksiyoner olması vizyoner olması dinamik ve donanımlı olması lazım tüm bu şartlara haizi olduğuna inandığım bir kardeşimin Diyadinde seferberlik başlatmış canlı ve salonlara sığmayan heyecanlı topluluğu görünce heyecanlandım ve bundan dolayı Seracettin Özden başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.

82 Anayasasının 28 Şubat Postmodern darbesinin tüm olumsuzluklarını bertaraf etmek adına Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Şahin yönetiminde başlatılan yeni anayasa çalışmalarımızı da İnşallah en kısa zamanda burada sizlerle paylaşacak sizlere anlatma şansı bulacağız.

Biliyoruz ki bugün halkı karşısına almış zarar vermiş malını heder etmiş çocuğunu kaçırmış baskı oluşturmuş anlayışın bu bölgede Diyadin de halka ve Diyadin’e verecek hiçbirşeyi olmadığını hrekes anlamış durumdadır.Ne Türkiyenin nede Diyadinin bu kaos ve kargaşadan hiçbir çıkarı olmaz.

Bugün bizim en çok ihtiyaç duyduğumuz şey kardeşliktir.Ey Allah’ın kulları kardeş olun biz Müslüman bir toplumuz İnaçlı bir toplumuz bu bizim bu kardeşliği iri ve diri tutmaktan başka hiçbir şansımız yoktur.dedi.

 Atmaca  programın görsellerini de genel merkezle paylaşacaklarının altını çizerek konuşmasını noktaladı.

diyadinde-ak-parti-ilce-danisma-toplantisi-yapildi.jpgdiyadinde-ak-parti-ilce-danisma-toplantisi-yapildi-001.jpgdiyadinde-ak-parti-ilce-danisma-toplantisi-yapildi-002.jpgdiyadinde-ak-parti-ilce-danisma-toplantisi-yapildi-003.jpg

 

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.