07 Ağustos 2014 Perşembe 11:23
Diyadin'de Ceylan Önkol Park Alanı

AĞRI Diyadin’de ilk defa kadın belediye eş başkanı seçilen Hazal Aras göreve geldiği  günden itibaren bir çok yeniliğe imza attı.

 

Bu yeniliklerden bir tanesi olan Ceylan Önkol park alanı için eş başkan Nizamettin Özden ve eş başkan yardımcısı Zeynelabidin Bozkurt ile birlikte Taşbasamak köyü yakınlarında  1800 metre yüksekliğinde olan Kayrak taşı ocağına çıkarak, park alanı için yapılacak duvara, kayrak taşı seçtiler.

 

Eş başkanlardan Hazal Aras, konuyla ilgili olarak şunları ifade etti: “ Diyadin’e ilk defa yapılacak bu park alanını, yüzündeki gülücükleri yarım bırakılan, Diyarbakır Lice’de havan topu sonucu yaşamını yitiren 12 yaşındaki Ceylan Önkol’un anısa yapıyoruz. Amacımız yarınlarımızın geleceği olan Diyadin  çocuklarına her zaman koşup eğlenecekleri, oyun oynayacakları bir oyun alanıyla birlikte Ceylan Önkol’un gülücüklerinin bütün Diyadin çocuklarının yüzüne yansıtacak yeni bir yaşam alanı oluşturmaktır.

 

Bu yaşam alanını Ceylan Önkol ile birlikte çocuk yaşlarda öldürülen bütün çocuklara armağan ediyoruz”. dedi.





Son Güncelleme: 13.11.2016 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.