16 Mayıs 2016 Pazartesi 17:18
Diyadin'de Muhtarlara Mesleki Ve Kişisel Gelişim Semineri

AĞRI - Ağrı'nın Diyadin ilçesinde muhtarlara yönelik mesleki ve kişisel gelişim semineri düzenlendi.

Ağrı Valiliği ve Diyadin Kaymakamlığı'nca düzenlenen seminerde konuşan Diyadin Kaymakamı Mekan Çeviren, kaymakamlık olarak uzlaştıran, birleştiren ve barıştıran bir yönetim felsefesiyle hareket ettiklerini söyledi.

Kaymakamlık olarak eğitimin gücüne inandıklarını belirten Çeviren, "Bu kapsamda siz ne kadar eğitimli, ne kadar donanımlı olursanız, ne kadar çağın gereklerine uygun bir şekilde bir eğitimle donatılırsanız o kadar organize ve senkronize bir şekilde hareket ederiz. Biz hizmetlerimizi yaparken el ele vereceğiz, gönül gönülle vereceğiz, hep birlikte halkımıza hizmet edeceğiz. Siz köylerinizde sadece milletin temsilcisi değil, ora da devletin de temsilcisiniz. Bu anlamda muhtarlarımız son derece önemli." dedi.

Seminerin 3 gün süreceğini ifade eden Kaymakam Çeviren şöyle konuştu:

"Hepimiz burada devleti temsil ediyoruz. Ben bu kapsamda aynı kaymakamların almış olduğu eğitimin yine bir benzerinin burada yine muhtarlarımızın alması gerektiğine inanıyorum. Çünkü bu son derece önemli. Muhtarımız seçiliyor, gelip direk göreve başlıyor. Tabi ki halkımızın temsilcisi, halkı, devleti temsil ediyor ancak bir takım eğitimlerden geçmesi lazım. Bu manada bizim burada vermiş olduğumuz eğitim tahmin ediyorum Ağrı'da da bir ilk. Bu kapsamda Sayın Valimiz de takdirlerini ve teşekkürlerini sundular. İnşallah belge sunumunda burada sizlere hitap edecekler."

Daha sonra kişisel gelişim uzamanı Dr. Mahmut Naci Çuhacı etkili iletişim, insanı ilişkilerde beden dili, resmi yazışma tahminleri ve köy kanunu kurallarında eğitim ve halkla ilişkiler eğitimi konularında seminer verdi.

diyadinde-muhtarlara-mesleki-ve-kisisel-gelisim-semineri.jpgdiyadinde-muhtarlara-mesleki-ve-kisisel-gelisim-semineri-001.jpg

 

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.