28 Mayıs 2017 Pazar 15:46
Eğitim Bir-Sen Ağrı Şubesi ve Kızılay'dan Sudan Mahrum Çiçekler Solmasın programı

Programa Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Olgun ÖNER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebih ÖZDEN, Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman GÜMÜŞER ve Şube Başkan Yardımcısı Ersin DOĞAN, Diyadin ve Taşlıçay Eğitim-Bir-Sen İlçe yönetimlerinin yanında okul müdürleri de katıldı.

 

İlce kaymakamı ve belediye başkani Olgun ÖNER yaptığı konuşmada yetim ve öksüz öğrencilere yönelik olarak yapılan proje kapsamında gerekli olan tüm yardımların yapılacağı, ayrıca tüm öğrencilere karne hediyesi olarak bisiklet dağıtılacağını belirtti. 


İlçe milli eğitim müdürü Mehmet Sebih ÖZDEN; " Projede 294 öğretmen gönüllü olarak görev aldı. Öğrencilere ücretsiz özel dersler verildi. Belli aralıklarla öğrencileri ziyaret ederek onlara rehberlik yapıldı." dedi. Diyadin Kaymakamı Olgun ÖNER, katkılarından dolayı Türk Kızılayı ve Eğitim-Bir-Sen'e teşekkürlerini sundu.


Program sonunda proje kapsamındaki öğrencilere Türk Kızılayı tarafindan kıyafet yardımı Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi tarafından kırtasiye malzemesi dağıtımı yapıldı.ü

agri-egitim-bir-sen-ve-kizilaydan-sudan-mahrum-cicekler-solmasin-programi.jpgagri-egitim-bir-sen-ve-kizilaydan-sudan-mahrum-cicekler-solmasin-programi-001.jpgagri-egitim-bir-sen-ve-kizilaydan-sudan-mahrum-cicekler-solmasin-programi-002.jpg
 

Son Güncelleme: 28.05.2017 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.