13 Eylül 2016 Salı 11:10
İşte Soylu'nun: Diyadin Belediyesi'nin Kürtçe Tabela Açıklaması !

Soylu, Muş Havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Diyadin Belediyesinin tabelasının indirilmesinin işgüzarlık olduğunu söyledi.

Belediyenin indirilen Kürtçe tabelasının yeniden asılacağını aktaran Soylu, şunları kaydetti:

"Kürtçe de bizim bir dilimizdir. Bizim meselemiz terörledir. Talimat verdim o tabela aynen yerine asılacaktır. Bunun doğru olmadığını düşünüyoruz. Bu konuda daha önceden arkadaşlarımıza gerekli bilgiyi aktarmıştım. Zannediyorum ki süreç yanlışlığı söz konusudur. Şimdi inşallah düzelteceğiz."

İçişleri Bakanı Soylu, daha sonra Van'a hareket etti.

iste-!-soylunun-diyadin-belediyesinin-kurtce-tabela-aciklamasi-!.jpgiste-!-soylunun-diyadin-belediyesinin-kurtce-tabela-aciklamasi-!-001.jpgiste-!-soylunun-diyadin-belediyesinin-kurtce-tabela-aciklamasi-!-002.jpgiste-!-soylunun-diyadin-belediyesinin-kurtce-tabela-aciklamasi-!-003.jpg

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.