27 Mayıs 2017 Cumartesi 11:25
İzmit Belediyesinden Diyadin'de 508 Öğrenciye Bisiklet Hediyesi

Belediye öğrencilere bedava bisiklet dağıttı

Görevlendirme yapılan Diyadin Belediyesi ile İzmit Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü "Diyadin'i seviyorum bisiklete biniyorum" projesiyle bin 508 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Hayata geçirilen projeyle Diyadin şehir stadyumunda tören düzenlendi.

Diyadin Belediye Başkanvekili Kaymakam Olgun Öner, yaptığı konuşmada, ilçe sakinlerinin gönüllerine ve kalplerine dokunan bir belediye olma arzusu içerisinde olduklarını söyledi.

Daha önce 5. sınıf öğrencilerine 500 adet bisiklet dağıttıklarını anımsatan Öner, "Bugün ise gerek ilçe merkezimizde gerek köylerimizde okuyan tüm 5. sınıf öğrencilerine 'Diyadin'i seviyorum bisiklete biniyorum' kampanyası çerçevesinde bisiklet hediye edeceğiz." dedi.

Bisikletleri gönderen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'a teşekkür eden Öner, şunları söyledi: 

"İzmit Belediyesi ve Diyadin Belediyesi olarak öğrencilerimize verdiğimiz değerin bir göstergesi olarak bugünkü organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Bin 508 beşinci sınıf öğrencimiz var ve biz beşinci sınıfların tamamına bu sene bisiklet dağıtmış oluyoruz. İzmit Belediyesi, bizlere kardeş belediye olarak bu fırsatı sundular. Bu bisikletlerin alınmasında, gönderilmesinde çok büyük emekleri, katkıları var."

Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri dağıtıldı.

izmit-belediyesinden-diyadinde-508-ogrenciye-bisiklet-hediyesi.jpgizmit-belediyesinden-diyadinde-508-ogrenciye-bisiklet-hediyesi-001.jpgizmit-belediyesinden-diyadinde-508-ogrenciye-bisiklet-hediyesi-002.jpgizmit-belediyesinden-diyadinde-508-ogrenciye-bisiklet-hediyesi-003.jpgizmit-belediyesinden-diyadinde-508-ogrenciye-bisiklet-hediyesi-004.jpgizmit-belediyesinden-diyadinde-508-ogrenciye-bisiklet-hediyesi-005.jpgizmit-belediyesinden-diyadinde-508-ogrenciye-bisiklet-hediyesi-006.jpgizmit-belediyesinden-diyadinde-508-ogrenciye-bisiklet-hediyesi-007.jpg

 

Son Güncelleme: 27.05.2017 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.