06 Nisan 2015 Pazartesi 00:22
Kamera Aldı, Meyve Suyu Gönderdiler!

AĞRI - Ağrı'nın Diyadin ilçesinde telefonla kamera ve ses kayıt cihazı siparişi veren kişiye, bir paket meyve suyu ile kulaklık gönderildi.

İlçe merkezinde market işleten Celal Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık bir hafta önce kendisini telefonla arayan kişinin, 575 lira değerindeki web kamera ve ses kayıt cihazını kampanyayla 170 liraya sattıklarını belirttiğini söyledi.

Telefondaki kişinin dolandırıcı olmasından şüphelendiği halde, uzun süren görüşme sonunda ikna edildiğini ve iş yeri adresini vererek malzemeleri satın aldığını anlatan Vural, birkaç gün sonra adresine ulaşan kargoyu, 170 lira ödeyerek teslim aldığını ifade etti.

Vural, paketten kamera yerine bir kutu meyve suyu, ses kayıt cihazı yerine de kulaklık çıkınca büyük şaşkınlık yaşadığını bildirerek, insanların bu tür dolandırıcılar karşısında dikkatli olmaları gerektiğini dile getirdi.

Dolandırıcıların, 5 lira değerindeki ürünler için kendisinden 170 lira aldığına değinen Vural, "Giden paranın üstüne meyve suyunu içtim. Herkes bilsin ki bunlar bir şebeke. Bu tür alışverişlerde herkesin dikkatli olması gerekiyor. Bir dahaki sefere böyle bir hataya düşmeyeceğim ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağım" diye konuştu.

 

kamera-aldi,-meyve-suyu-gonderdiler!.jpgkamera-aldi,-meyve-suyu-gonderdiler!-001.jpgkamera-aldi,-meyve-suyu-gonderdiler!-002.jpg

 

 

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.