03 Aralık 2016 Cumartesi 18:06
Salih Yaşar Muhtarlarla Biraraya Geldi

Diyadin Öğretmenevi'nde düzenlenen programda köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Yaşar, burada yaptığı konuşmada, "Kardeş Belediye" olarak belirlenen İzmit Büyükşehir Belediyesini muhtarlarla ziyaret edeceklerini söyledi.

Kardeş Belediye İzmit Büyükşehir Belediyesine hizmet almak için gideceklerini ifade eden Yaşar, şunları kaydetti:

"Tek hedefimiz Diyadin’e hizmet etmek ve ilçeyi güzel yaşanabilecek bir seviyeye taşımak olacaktır. Hizmetten taviz vermeyeceğiz. Gariban, fakir ve fukara ayrımı yapmadan hizmet edeceğiz. Bize destek veren, hizmet eden devletimize ve hükumetimize, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, AğrıValisi Musa Işın'a, AK Parti AğrıMilletvekili Cesim Gökçe'ye, İzmit Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a, AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca'ya, Diyadin Kaymakamı Mekan Çeviren ve iş adamları Erdal Bakır, Kemal Çiftçi, Hüseyin Öner'e teşekkür ediyorum."

 

salih-yasar-muhtarlarla-biraraya-geldi.jpgsalih-yasar-muhtarlarla-biraraya-geldi-001.jpg

Son Güncelleme: 03.12.2016 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.