23 Ağustos 2018 Perşembe 14:33
Ağrı Diyadin'de Trafik Kazası! 5 Kişi Öldü 3 Kişi Yaralandı!

Ağrı'nın Diyadin İlçesi Karapazar Köyünden Doğubayazıt İlçesine Bayramlaşmaya gitmek için yola çıkan araç Doğubayazıt  Diyadin arasındaki İpek Geçidinde şamrampole yuvarlandı.

Kazada araçta 8 kişinin bulunduğu bilgisi alınırken 5 kişinin öldüğü 3 kişininde yaralandığı bilgisi edinildi.

Aynı aileden 8 kişinin birlikte bayramlaşmak için Diyadinden Doğubeyazıta gittiği öğrenildi. Hüseyda Kaya'ya ait olan araçta Oğlu Mehmet Kaya'nın da bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre Bayramın'ın 1. günü (dün) sabah 5 sularında meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre olay yerinde 3 kişi hayatını kaybedereken yaralı olan 5 kişi de çeşitli hastanelere sevk edildi. Daha sonra hastanedede 2 kişinin ölüm haberi alındı.

Araçtakilerin kimlik bilgilerine ulaşılamazken kimlikleri tespit edilen iki ismin araç sahipleri olan baba ve oğul olduğu 8 kişinin de aynı aileden olduğu bilgisi alındı. Bu bilgiler ışığında araçta bulunanlardan sadece Hüdeyda Kaya ve Mehmet Kaya'nın kimlikleri tespit edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.