01 Mart 2018 Perşembe 14:30
Diyadin Belediyesinden Bayanlara Özel Gezi Düzenlendi

Diyadin İlçe Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülen kültür gezisi Doğubayazıt İlçesi’ne yapıldı. Gezi programına katılan Diyadinli Bayanlar Doğubayazıt İlçesi’nin tarihi mekanlarını gezme fırsatı buldu.

Kaymakam / Belediye Başkanı Olgun ÖNER ve eşi Gülcihan ÖNER tarafından düzenlenen kültür gezisine ilçeden 70 bayan ve çocukları katıldı. Bayanlar Doğubayazıt İlçesi’ nde İshak Paşa Sarayı", "Ahmed-i Hani Türbesi" ve "Kent Müzesi’ni ziyaret ettiler. Bayanlar ilk olarak Ahmed-i Hani Türbesi’ni ziyaret edip dua ettiler. Daha sonra İshak Paşa Sarayı ve Kent Müzesini gezen bayanlara görevliler tarafından saray ve müze hakkında bilgiler verildi.

Gezide Kaymakam / Belediye Başkanı Olgun ÖNER ve eşi Gülcihan ÖNER bu güzel organizasyondan dolayı teşekkürlerini ileten bayanlar; “Aramızda daha önce Doğubayazıt İlçesi’ndeki tarihi yerleri görmeyen bir çok arkadaşımız var. Belediye Başkanımız sayesinde bunları görme fırsatı bulduk. Bizim için farklı bir etkinlik oldu, sürekli ilçede olduğumuz için pek dışarı çıkamıyoruz. Daha önce gerek Kaymakamlık gerekse Belediye tarafından bu tür çalışmalarla karşılaşmadık. Bu çalışmaların devamını istiyoruz.” dediler.

Diyadin’li bayanların memnuniyetinin önemli olduğunu belirten Kaymakam/ Belediye Başkanı Olgun ÖNER, bu tür sosyal ve etkinliklerin devam edeceğini, bayanlarımızdan tek isteklerinin çekinmeden bu faaliyetlerimize katılmaları olduğunu ifade etti.

Son Güncelleme: 01.03.2018 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.