01 Aralık 2021 Çarşamba 11:04
Diyadin'de aile başlık parasından vazgeçti

Kaymakam Balcı' nın çabası sonucu başlık parasından vazgeçen Şahin ailesi, Melek Şahin ve Fecri Kaya' nın başlık parası istemeden evlenmelerine müsade etti.

Mutluluklarını paylaşmak ve teşekkür etmek için ziyarette bulunan Melek Şahin ve Fecri Kaya, ocak ayında Balcı' nın Belediye Başkanı olarak nikahlarını kıyması için söz aldılar.

Kaymakam Balcı genç çiftimizi tebrik ederek, başlık parasından dolayı evlenemeyen ve evlenmekte zorlanan gençlerimiz için bu güzel haberin emsal olma niteliğinde önemli bir gelişme olduğunu belirterek Diyadin' de başlık parasını kaldırma konusunda elinden geleni yapacağını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2021-12-01 11:27:56

Gençler adına çok sevindim.Sayın Kaymakama çok teşekkür ederim bir vatandaş olarak.Allah ondan razı olsun.İnşAllah başlık parası toplumdan tamamen kalkar.