21 Kasım 2018 Çarşamba 15:25

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde bulunan Doğa Turizmine büyük katkıda bulunan Diyadin Kanyonları sonbaharda eşsiz manzaralar sunuyor.

Diyadin Kanyonu Diyadin ilçe merkezinin batısında yer alıyor. Yüksekliği 50 metreyi bulan kanyon, ortasından geçen Murat Nehri ile birlikte her mevsim görsel bir şölen sunuyor.

Şehiriçi ulaşım araçları ile ulaşım sağlanabilen Diyadin Kanyonları, İran sınırına yakınlığıyla kentin ve ülkenin önemli doğa turizm yerlerinden biri olmakla dikkat çekiyor.

Diyadin Kanyonları'nın ortasında ve Murat Nehri'nin kenarında yapılan mesire alanı ve park bu eşsiz güzelliği seyretmek ve anıları ölümsüzleştirmek için ziyaretçilerin uğrak mekanı olmuş durumda.

İlçe sakinlerinden olan ve Kanyonlarda vakit geçirmek için ailesiyle parka gelen Mehmet Bertan: "Gerçekten yapılan en mükemmel yerlerden birisi. Diyadin için gerçekten mükemmel bir yer. Aile ile gelinecek, gezilecek ve kafa dinlenecek bir piknik alanı. Rahat, güzel ve huzurlu bir şekilde gelip eğlenebiliyoruz burada. Müthiş güzelliği herkesin gelip görmesi gerekiyor. Özellikle batıda ki vatandaşlarımızın bu eşsiz güzelliği gelip görmesini tereddütsüz bir şekilde tavsiye ediyorum. Her gelen misafirimize kapımız açık. Gelsinler, görsünler bu müthiş ve sıkıntısız yeri. Yeni yapılan parklarda çok güzel, aynı zamanda mangal yerleride yapılmış bütün ihtiyaçların giderilebileceği yerler mevcut ve eksiksiz bir yer." diyerek bütün batıda ki vatandaşları Diyadin Kanyonları'nı görmeye davet etti.

HABERİN FOTOGALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Yaz mevsiminde bölge halkı ve komşu illerden gelen ziyaretçilerini ağırlayan kanyona kış aylarında da ziyaretçilerin gelmesi bekleniyor

Son Güncelleme: 21.11.2018 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Enisa sicak 2019-01-19 20:02:55

Ben kendim Diyadin liyim canım memleketim memleketii çok özledim