28 Şubat 2021 Pazar 11:14
Diyadin Kaymakamı Alper Balcı Veresiye Defterini Kapattı

Diyadin Kaymakamı Alper Balcı Veresiye Defterini Kapattı

Diyadin İlçesinde esnaf ziyareti yapan Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Alper Balcı, ziyaret ettiği bakkalda, mahalle bakkalının veresiye defterinde kayıtlı tüm borçları ödeyip vatandaşlara para yardımında bulundu.

Kaymakamın ziyaret ettiği esnaf Mehmet Sarı, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, ‘Kaymakamımız ve belediye başkan vekilimiz Sayın Alper Balcı esnafları ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Bu ziyaretiyle bir daha halkın yanında olduğunu gösterdi. Kendisi bizlerin sorunlarıyla bizzat ilgilendi. Bizden veresiye alışveriş yapan ve geri ödeme durumu olmayan vatandaşlarımıza yardım edeceğini ve onların yanında olacağını dile getirdi. Buradan kendisinde sonsuz şükranlarımızı sunarız.’ifadelerini kullandı.

Diyadin ilçesine atandığı günden beri her zaman esnafın ve vatandaşın yanında olduğunu gösteren Alper Balcı’nın bu davranışı ilçede her kesim tarafından büyük takdir topladı. Balcı’nın bu tür davranışları ile halkın gönlünde taht kurdu.

Son Güncelleme: 28.02.2021 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.