17 Aralık 2021 Cuma 01:49
Diyadin Kaymakamı'ndan öğrencilere sinema keyfi

İlçedeki vatandaşları ve öğrencileri Diyadin Belediye Gençlik, Kültür ve Sanat Merkezindeki cep sinemasında sinemayla buluşturan Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesi bugün de ilçede bulunan öğrencileri sinemayla buluşturdu.

Bugüne kadar ilk kez sinema ortamını yaşayan çocukları yalnız bırakmayarak onlarla birlikte film izleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı Film sonrası çocuklarla yakından ilgilenerek ve her zaman yanında olacaklarını vurgulayan Kaymakam Balcı, "Bu anlamlı filmi siz değerli çocuklarımızla izleyip güzel bir vakit geçirmenizi istedik" dedi.

Sinema izleme fırsatı buldukları için çok mutlu olduklarını anlatan çocuklar ise, "Bu fırsatı bize sunup bizleri sinemayla buluşturan bizimle film izleyip güzel bir gün geçirmemizi sağlayan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı'ya teşekkür ederiz" dediler.

Anahtar Kelimeler:
Diyadin Kaymakamı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.