07 Ocak 2018 Pazar 00:30
Diyadin Kaymakamı Olgun Öner'e Özel İnsanlardan Özel Ziyaret

Özel Diyadin Özel Eğitim ve  Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören özel çocuklar, aileleri, eğitim merkezi müdürü Azmi BERKAN  ve eğitimcileri ile Sayın Olgun ÖNER’i makamında ziyarete geldiler. Kaymakam/Belediye Başkan V. Olgun ÖNER ve Eşi Gülcihan ÖNER tarafından karşılanan misafirler ile tek tek ilgilenildi.

Çok sıcak ve samimi bir ortam olduğunu söyleyen ÖNER : “ Siz değerli yavrularımız bizlere Allah’ın sunduğu emanetlersiniz. Sizlerin saflığı ve masumiyeti bizim en büyük mutluluk kaynaklarımızdan biridir. Gerek aileleriniz ve gerekse bu ulvi görevi yapmakta gönüllü olarak hizmet veren rehabilitasyon merkezimiz için Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı olarak desteklerimiz herzaman olacaktır. Son yıllarda özel çocuklarımızın eğitimi konusunda Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ve  Milli Eğitim Bakanlığımızın yaptığı çalışmalar ile bu eğitimlerin erken başlatılmasının nekadar önemli olduğu gün geçtikçe anlaşılmaktadır. Tüm bunları göz önünde bulundurarak bizler de Devletimizin bütün imkanlarıyla sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Özel Diyadin Özel Eğitim ve  Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Azmi BERKAN ise; kendilerinin bu şekilde bir ziyareti ilk kez yaptıklarını ve Diyadin’deki gerek Kaymakamlık gerekse Belediye çalışmalarında eğitim gören çocuklarımızın unutulmaması kendilerini ve aileleri çok mutlu ettiğini söyledi. Diyadin’de İlk kez bir Kaymakamın makamında bu özel çocukları ağırladığını belirten Azmi BERKAN göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı çocuklarımız adına çok teşekkür ediyorum dedi. Ziyarette bulunan aileler de samimiyetlerinden dolayı Kaymakam/Belediye Başkan V. Olgun ÖNER ve Eşi Gülcihan ÖNER’e teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 06.01.2018 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.