16 Aralık 2021 Perşembe 03:47
Diyadin Kaymakamı özel çocuklarla kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi

Diyadin Kaymakamlığınca organize edilen "Biz Bir Aileyiz" projesi kapsamında ilçe genelinde yaşayan öksüz yetim çocuklar için kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Çocuklar ile yakından ilgilenen Kaymakam ve Belediye Baskan Vekili Alper Balcı, çocuklar ile buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek çeşitli hediyeler verdi.

Oldukça keyifli zaman geçiren çocuklar, Kaymakam Alper Balcı' ya ve organizasyonda emeği gecen herkese teşekkür ederek sevinçlerini ifade ettiler.

"Biz Bir Aileyiz " projesi kapsamında özel çocuklar icin hazırlanan kahvaltı etkinliğine, Cumhuriyet Savcısı Yasin Erdem, İlce Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sinan Yıldız, İlçe Emniyet Amiri Komiser H. İbrahim Karakaş ve Diyadin Milli Eğitim Müdürü Atilla Aslan katıldı.

Son Güncelleme: 16.12.2021 06:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.