26 Ocak 2021 Salı 00:38
Diyadin Kaymakamı Sigara içmeyen vatandaşlara Teşekkür Etti

Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sn. Alper Balcı, Sigara içmeyen vatandaşlarımıza teşekkür etti

Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sn. Alper Balcı, Diyadin Hükümet  Konağına geldiği esnada , kendisini karşılayan bir kaç vatandaşımızla ayaküstü sohbet etti.

Vatandaşların '' Sn. Kaymakam Diyadin' e hoşgeldiniz yeni göreviniz hayırlı olsun '' demesi üzerine Sn. Alper Balcı, yanlarına gelip hal hatır sorarak sohbete  başladı. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Sn. Alper Balcı, konu sigaraya geldiğinde; Mehmet Hanifi Demir ve Mehmet Sait Taştan isimli vatandaşlarımızın bu zamana kadar sigara içmediklerini öğrenince, vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Sn. Alper Balcı kendisini karşılayan ve yeni görevinden dolayı kendisini tebrik eden vatandaşlarımıza tekrardan teşekkür ederek Diyadin Hükümet Konağı önünde fotoğraf çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.