14 Şubat 2020 Cuma 22:21
Gazeteci Ömer Adıgüzel ve Üç Aras Edaş Ekibi Diyadin'de Mahsur Kaldı

Bir Gazeteci ve Üç Aras Edaş Ekibi Diyadin'de Mahsur Kaldı

Üç kişilik Aras Edaş elektrik arıza ekibi ve bir gazeteci kurtarılmayı bekliyor
Ağrı’nın Diyadin İlçesine bağlı Dedebulak Köyü’ne bağlı Alaçayır Mezrası’na elektrik arızasını gidermek için giden üç kişilik  Aras EDAŞ’a bağlı ekip ve İLKHA Muhabiri bir gazeteci bulundukları bölgede mahsur kaldı.

Bölgede son günlerde yaşanan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeni ile oluşan elektrik arızalarını gidermek için Aras EDAŞ’a bağlı üç kişilik ekip ve onlara eşlik eden Gazeteci Ömer Adıgüzel, Diyadin İlçesi Dedebulak Köyü Alaçayır Mezrası bölgesinde Paletli araçlarının yakıtının bitmesi üzerine mezrada mahsur kaldı. Yolların kapalı olmasından dolayı kendilerine yardım ulaştırılamayan ekip yaklaşık 6 saattir kurtarılmak için yardım bekliyor.

Telefon bağlantısı ile son durumları hakkında bilgi veren Gazeteci Ömer Adıgüzel: “Bulunduğumuz Alaçayır Mezrası terk edilmiş. Şu anda dışarıdayız. Yollar kapalı olduğu için yardım gelmedi. Mahsur kaldık. Tipi etkisini arttırdı. Telefon şarjlarımız tükenmek üzere. Sığınacak bir yerimizde yok. Bir an önce kurtarılmayı bekliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 14.02.2020 22:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.