02 Şubat 2019 Cumartesi 18:13
HDP Diyadin Belediye Başkan Adayı Hazal Aras Adaylıktan Çekildi!

Halkların Demokratik Partisi (HDP)'nin Diyadin Belediye Başkan Adayı Hazal Aras, adaylıktan çekildiğini kamuoyu ile paylaştı.

Hazal Aras yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi.

"Değerli Diyadin halkı, 30 mart 2014 yerel seçimlerinde partimizin karari ve siz değerli halkımızın onayı ile yerel seçimleri kazanarak göreve başladık. Görevde kaldığımız 2 yıl boyunca demokratik yerel yönetim anlayışını yaşamsallaştırmak için çaba harcadık. Devreye sokulan kayyum politikasıyla yarım kalan görevimi tamamlamak amacıyla 2019 yerel seçimine adaylık başvurusunda bulundum. Fakat gelinen noktada gördüğüm lüzum üzerine, kendi isteğimle adaylıktan çekiliyorum. Partimizin belirleyeceği adayların yanında olduğumu belirtiyor, başarılar diliyor ve her daim yanımda olan saygıdeğer Diyadin halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Saygılarımla..." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.