21 Mart 2021 Pazar 11:22
Kaymakam Alper Balcı'dan Halı Dokuma Kursuna Ziyaret

Halı kesim törenine katılan Alper Balcı, kursiyerler tarafından dokunan halıları tezgah üzerinde kursiyerler ile birlikte kesti.

Kursiyerler ve kurs öğretmenleri ile sohbet ederek yapılan ürünler ve çalışmalar hakkında bilgi alan Alper Balcı, müdürlük bünyesinde açılan meslek edindirme kurslarının ilçede yaşayan kadın ve kızlar için güzel bir sosyal ortam oluşturduğunu ifade etti.

Daha önceki Halk Eğitim Merkezi ziyaretinde kursiyer kadınların isteği üzerine kursiyerlere malzemeler alınarak  kuaför eğitim salonu yapılacağını söylemesi üzerine kuaförlük kursu için 35 bin ₺ tutarında malzemeler alındığını da belirtti.

Sırada, biçki dikiş nakış kursu için de gerekli desteğini vereceğini ifade eden Balcı, buradaki kursiyerlerimiz sosyalleşmesi, meslek edinmesi ve ev ekonomisine katkıda bulunması açısından bu kursların çok önemli olduğunu belirtti.

Kursiyerlerimiz için  gereken desteği verdiklerini bundan sonrada destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Daha sonra kursiyerler tarafından yapılan el işleri sergisini gezdi.

Kursiyerler tarafından yapılan tablo Kaymakam Alper Balcı' ya hediye edildi. Yapılan çalışmaları çok beğendiğini söyleyen Alper Balcı, kursiyerlerin yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür ederek kolaylıklar diledi.

Son Güncelleme: 21.03.2021 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.