07 Mart 2021 Pazar 11:30

Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Alper Balcı,  Yüz yüze eğitim öğretime açılan  okulları  devamlı ziyaret ederek öğrencileri sevindirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Altınkilit, Dibekli ve Günbuldu İlk/Ortaokullarını ziyaret ederek öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Okullarda sınıfları tek tek gezen Alper Balcı, öğrencilerin işlediği derse katılarak onlara sorular sordu. Öğrenciler ile karşılıklı samimi bir şekilde sohbet ederek  yakından ilgilenen Balcı, onlara çeşitli hediyeler vererek mutlu etti. Öğrencilerin ''Bir daha ne zaman geleceksiniz Kaymakam amca'' sorularına, öğrencilere sık sık ziyaret gerçekleştireceğini belirten Alper Balcı, öğrencileri de makamına davet ederek her zaman öğrencilerimizin yanlarında olduğunu gösterdi.

Okullarda incelemelerde bulunan Alper Balcı, Öğretmenlerimizden okul ve öğrenciler hakkında bilgi aldı. Öğretmenlerimiz ile sohbet ederek öğrencilerimizin daha iyi şartlarda  eğitim görmesi için okuldaki ve sınıflardaki  ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Ziyarete, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Aslan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdulhekim Adıgüzel' de eşlik ederek çocukların sevincine ortak oldular.

Son Güncelleme: 07.03.2021 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.