07 Şubat 2021 Pazar 22:26
Kaymakam Balcı'dan Sağlık Çalışanlarına Çiçekli ve Şiirli Teşekkür

Kaymakam Balcı, Korona ile Mücadele Eden Sağlık Çalışanlarına Çiçekli ve Şiirli Teşekkür

Eskişehir Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey'in sağlıkçılar için yazdığı şiiri de okuyan Balcı, annesinin de hemşire olduğunu belirterek, kapısının her zaman sağlık çalışanlarına açık olduğunu söyledi.

Diyadin Kaymakamı Alper Balcı, devlet hastanesi ve sağlık ocağını ziyaret ederek çalışanlarla görüştü.

Covid-19'la ilgili mücadeleyle ilgili bilgi alan Kaymakam Balcı, hastane başhekimi Dr. Vedat Arslan ile sağlık çalışanlarına teşekkür ederek çiçek verdi.

Eskişehir Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey'in sağlıkçılar için yazdığı 13 kıtalık 'İsimsiz kahramanlar: Sağlıkçılara' konulu şiirini hediye eden Kaymakam Balcı, annesinin de hemşire olduğunu söyledi.

Annesinin görevi sebebiyle hastanede büyüdüğünü anlatan Balcı, sağlık çalışanlarının zor bir görev üstlendiğini belirtti.

Kapısının her zaman sağlıkçılara açık olduğunu kaydeden Balçı, "Eskişehir Vali Yardımcısı meslek büyüğümüz sayın Aslan Avşarbey'in sağlık çalışanları için yazmış olduğu şiiri okuyunca çok duygulandım, onu sizinle paylaşmak istedim.

Covid-19 salgınına karşı canınızı hiçe sayarak özverili mücadelenizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Balcı, sağlık çalışanları ile hatıra fotoğraf çekildikten sonra hastaneden ayrıldı.

Son Güncelleme: 07.02.2021 23:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.