Ağrı -1
kar yağışlı
15 Ocak 2017 Pazar 20:29
Ağrı Doğubayazıt'ta 120 kilo 490 Gram Eroin Ele Geçirildi

Ağrı'da 120 kilogram eroin ele geçirildi

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde düzenlenen operasyonda, 120 kilo 490 gram eroin ele geçirildi.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbari çalışmalar neticesinde ilçeden batı ülkelerine uyuşturucu sevk edileceği bilgisine ulaştı.

Polis ekipleri, bir adrese yaptıkları baskında İran uyruklu M.A, H.D.G, A.M. ve R.E. isimli 4 kişileri 2 tıra 119 paket halinde toplam ağırlığı 120 kilo 490 gram eroin yüklerken suçüstü yakaladı. 

Gözaltına alınan İran uyruklu 4 şüpheli, işlemleri için emniyete götürüldü. 

 

agrida-120-kilogram-eroin-ele-gecirildi.jpgagrida-120-kilogram-eroin-ele-gecirildi-001.jpgagrida-120-kilogram-eroin-ele-gecirildi-002.jpg

Son Güncelleme: 15.01.2017 20:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.