13 Aralık 2016 Salı 09:43
Ağrı Doğubayazıt'ta İki Dünür Arasında Silahlı Kavga! 1 Ölü

Ağrı'da silahlı kavga: 1 ölü
Doğubayazıt ilçesinde, iki dünür aile arasında çıkan kavgada tüfekle vurulan damadın kardeşi öldü,Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı

AĞRI - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, birbirleriyle dünür olan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, eşi ile tartışan Müjde P, Sanayi Mahallesi'ndeki babaevine döndü. Daha sonra damat Barış P, babası Hakkari P, kardeşleri Baran P. ve Fırat P. ile kayınpederi Abdulkadir A'nın evine gitti.

Bu evde iki aile arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Müjde P'nin ağabeyi Vedat A'nın, av tüfeğiyle Fırat P'ye ateş ettiği öne sürüldü.

Başından yaralanan Fırat P, kaldırıldığı Doğubayazıt Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Barış, Hakkari ve Baran P. ile Abdulkadir, Sedat ve Vedat A'yı gözaltına aldı.

Son Güncelleme: 13.12.2016 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.