11 Temmuz 2016 Pazartesi 23:33
Ağrı Doğubayazıt'ta Korkunç Cinayet

AĞRI  - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir kişi, aralarında husumet bulunduğu öğrenilen kişiler tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Ağrı'da Cinayet

Alınan bilgiye göre, tutuklu bulunduğu Bitlis Açık Ceza İnfaz Kurumundan izin alarak Doğubayazıt'taki ailesinin yanına gelen Raşit Sapil, aralarında husumet olduğu iddia edilen Y.T., ve M.T, tarafından Doğubayazıt'ta karnından bıçaklanarak yaralandı. Çevredekiler tarafından Doğubayazıt Devlet Hastanesine kaldırılan Sipal, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçan saldırganlardan Y.T, ve M.T'yi kısa sürede yakaladı. Y.T, ve M.T, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece "planlayarak ve tasarlayarak kasten adam öldürme" suçundan tutuklandı.

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.