17 Şubat 2017 Cuma 15:16
Ağrı İl Müftüsü İbrahim Gemici, Doğubayazıt'ta öğrencilerle buluştu

Allah'ın her zaman her yerde insanlarla birlikte olduğunu hatırlatan Gemici, "Türk olmuşuz, Kürt olmuşuz veya başka bir milletten olmuşuz hiç bir farkımız yok. Biz hepimiz Müslümanız. Müslümanlar, hem bu dünyada hem de ahirette kardeştir. Ayrımız, gayrımız yok." dedi.

Allah'ın insanlara verdiği en büyük nimetlerin iman, sağlık ve zaman olduğunun altını çizen Gemici, şöyle konuştu:

"Müslüman anne babamızın çocukları olarak dünyaya gelmişiz. Müslüman bir toplumda yaşıyoruz. Rabbimizin bize bahşettiği bu nimeti iyi değerlendirmeliyiz, doğru yönde kullanmalıyız. Diğer bir önemli konu sağlığımız ve zamanımız. Ellerimiz, ayaklarımız tutarken, gözlerimiz görürken zamanımızı boşa harcamamalıyız. Rabbimize her zaman şükredip teşekkür etmeliyiz."   

Programa, Doğubayazıt İlçe Müftüsü Mehmet Turan Kancura, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

agri-il-muftusu-ibrahim-gemici,-dogubayazitta-ogrencilerle-bulustu.jpgagri-il-muftusu-ibrahim-gemici,-dogubayazitta-ogrencilerle-bulustu-001.jpgagri-il-muftusu-ibrahim-gemici,-dogubayazitta-ogrencilerle-bulustu-002.jpgagri-il-muftusu-ibrahim-gemici,-dogubayazitta-ogrencilerle-bulustu-003.jpg

Son Güncelleme: 17.02.2017 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.