02 Eylül 2016 Cuma 11:54
Ağrı Valisi Işın: 'Bu hainlerin tümünün beslendiği nokta birdir'

AĞRI (AA) - Ağrı Valisi Musa Işın,"Biz öyle asil bir milletiz ki ya ölürüz, ya da bağımsızlığımızı muhafaza ederiz. Ne FETÖ'ye, ne PKK'ya ne de DAEŞ'e, bu millet hiçbirisine pabuç bırakmaz. Bu hainlerin tümünün beslendiği nokta birdir" dedi.

Işın, Doğubayazıt ilçesinde İshak Paşa Sarayı Mezarlık Mescidi ile Ahmed-i Hani Halk Kütüphanesi açılışı ve Ahmed-i Hani türbesi çevre düzenlenmesi projelerinin temel atma törenine katıldı.

Işın, yaptığı açıklamada, Doğubayazıt halkının kadim bir halk olduğunu ve kadim bir medeniyete sahip olduğunu söyledi.

Doğubayazıt halkına yakışanın, Ahmed-i Hani Hazretlerini takip etmek olduğunu belirterek, "Ahmed-i Hani Hazretlerini rehber kılmaktır, onun peşinden gitmektir. Haydutların, eşkıyaların, teröristlerin peşinden gitmek değildir." diye konuştu

Can pahasına terör örgütü PKK ve FETÖ ile mücadelenin süreceğini aktaran Işın, milletin birlik ve beraberliğini muhafaza etmek için hep beraber çalışacaklarını dile getirdi.

Darbe girişimine, Ahmed-i Hani’nin çocukları ve torunları olan Doğubayazıt halkının müsade etmediğini vurgulayan Işın, şunları söyledi:

"Bundan sonra da hiçbir şer odağına ve çeteye de müsaade etmeyeceğiz. Biz öyle asil bir milletiz ki ya ölürüz, ya da bağımsızlığımızı muhafaza ederiz. Ne FETÖ'ye, ne PKK'ya ne de DAEŞ'e bu millet hiçbirisine pabuç bırakmaz. Bu hainlerin tümünün beslendiği nokta birdir. FETÖ'yü kim başımıza musallat ettiyse, PKK'yı da 32 yıldır başımıza musallat eden aynı kişilerdir. Nasıl ki bugün FETÖ'nün bütün inlerine devletimiz giriyorsa, bütün hücrelerinden çıkarılıyorsa, bütün inlerinden alınıp sökülüyorsa, devletten sökülüp alınıyorsa, bundan hiçbir tereddüt yoksa aynı şekilde PKK ile mücadele de PKK bitene kadar aynen devam edecektir. Doğubayazıt halkını hiçbir zaman PKK canileriyle baş başa bırakmayacağız. Bunlar bitene kadar mücadele edeceğiz."

- "Karşı çıkmazsak her şeyimizi kaybederiz"

PKK terör örgütüne karşı halkın uyandığını kaydeden Işın, "Bölge halkı uyanmıştır. Bunların maşa olduğunu, piyon olduğunu ve asla Kürtleri temsil etmediğine. Ben de bölge çocuğuyum, ben de biliyorum bu hainleri. FETÖ terörüne nasıl karşı çıktıysak, en az onlar kadar PKK'ya karşı çıkacağız, çıkmazsak namusumuzu, şerefimizi, haysiyetimizi, malımızı ve çocuklarımızı, her şeyimizi kaybederiz. Bunu en iyi bilen Doğubayazıt halkıdır." diye konuştu.

Işın, programın ardından 1. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan İlhan'ı makamında ziyaret ederek şeref defterini imzaladı.
agri-valisi-isin-bu-hainlerin-tumunun-beslendigi-nokta-birdir--004.jpgagri-valisi-isin-bu-hainlerin-tumunun-beslendigi-nokta-birdir--005.jpgagri-valisi-isin-bu-hainlerin-tumunun-beslendigi-nokta-birdir--006.jpgagri-valisi-isin-bu-hainlerin-tumunun-beslendigi-nokta-birdir--007.jpgagri-valisi-isin-bu-hainlerin-tumunun-beslendigi-nokta-birdir--008.jpgagri-valisi-isin-bu-hainlerin-tumunun-beslendigi-nokta-birdir--009.jpgagri-valisi-isin-bu-hainlerin-tumunun-beslendigi-nokta-birdir--010.jpgagri-valisi-isin-bu-hainlerin-tumunun-beslendigi-nokta-birdir--011.jpgagri-valisi-isin-bu-hainlerin-tumunun-beslendigi-nokta-birdir--012.jpg

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.