27 Ocak 2017 Cuma 20:52
Ağrı'da kar yağışı ve tipi ulaşımı aksaktı !

Doğubayazıt-Çaldıran yolu, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.Somkaya ile Gülizar köyleri arasındaki yol, mahsur kalan araçlar nedeniyle ulaşıma kapandı.

Tır sürücüsü Salahattin Abiç, Tendürek'te mahsur kaldığını belirterek, "Yolda hem kar var hem de buzlanma. Aracımı her türlü kış şartlarına hazırlayarak yola çıktım. Zincirim de takılı. Karayolları ekiplerinin tuzlama çalışması yapmasını istiyoruz." dedi.

İran uyruklu Tır şoförü Veli Salihi ise iki saattir bölgede mahsur kaldığını belirterek, "Aşırı buzlanma olduğu için zincirle de rampayı çıkamıyoruz. Karayollarından tek isteğimiz bizi rampaya kadar çıkarsın, gerisini biz hallederiz" diye konuştu.

Karayolları ekipleri ise ulaşımın tekrar açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan Ağrı-İran yolunun Pamuk Geçidi mevkiinde de kar ve tipi yüzünden bir çok araç mahsur kaldı. Görüş mesafesinin yer yer 20 metreye kadar düştüğü bölgede, ulaşım güçlükle sağlanıyor. 

agrida-kar-yagisi-ve-tipi-ulasimi-aksakti-!.jpgagrida-kar-yagisi-ve-tipi-ulasimi-aksakti-!-001.jpgagrida-kar-yagisi-ve-tipi-ulasimi-aksakti-!-002.jpgagrida-kar-yagisi-ve-tipi-ulasimi-aksakti-!-003.jpgagrida-kar-yagisi-ve-tipi-ulasimi-aksakti-!-004.jpgagrida-kar-yagisi-ve-tipi-ulasimi-aksakti-!-005.jpgagrida-kar-yagisi-ve-tipi-ulasimi-aksakti-!-006.jpgagrida-kar-yagisi-ve-tipi-ulasimi-aksakti-!-007.jpgagrida-kar-yagisi-ve-tipi-ulasimi-aksakti-!-008.jpgagrida-kar-yagisi-ve-tipi-ulasimi-aksakti-!-009.jpgagrida-kar-yagisi-ve-tipi-ulasimi-aksakti-!-010.jpgagrida-kar-yagisi-ve-tipi-ulasimi-aksakti-!-011.jpg

 

Son Güncelleme: 27.01.2017 21:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.