07 Temmuz 2015 Salı 11:49
Ağrı'lılar Şifalı Maden Suyunda Serinliyor

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde serinlemek isteyen vatandaşlar Şifalı suda serinliyorlar.

Hava sıcaklığının 32 dereceye ulaştığı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde serinlemek isteyen vatandaşlar, Sağlıksuyu köyünde bulunan şifalı suya ilgi gösteriyor.

İlçe merkezine 26 kilometre uzaklıktaki Sağlıksuyu köyünde bulunan şifalı maden suyuna gelen vatandaşlar, yüzerek serinlemeye çalışıyor.

Vatandaşlardan Emin Şahin, suyun başta romatizma olmak üzere kireçlenme ve bazı cilt hastalıklarına iyi geldiğini belirterek, böbrek taşı düşürmek için de şifalı olduğunu söyledi.

Yaz aylarında sürekli şifalı suya geldiğini anlatan Şahin, "Yaz aylarında haftada en az 2 defa ya ailece ya da yalnız gelerek suya girerim. Su birçok hastalığa derman olan bir sudur. Hem şifa hem de serinlemek için gelip giriyoruz. Çevre il ve ilçelerden de insanlar buraya gelerek suya giriyor" diye konuştu.

 

agrililar-sifali-maden-suyunda-serinliyor.jpgagrililar-sifali-maden-suyunda-serinliyor-001.jpgagrililar-sifali-maden-suyunda-serinliyor-002.jpgagrililar-sifali-maden-suyunda-serinliyor-003.jpgagrililar-sifali-maden-suyunda-serinliyor-005.jpgagrililar-sifali-maden-suyunda-serinliyor-004.jpg

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.