22 Temmuz 2016 Cuma 15:24
Ağrı'nın Gürbulak Sınır Kapısında Darbe Girişimi Hareketliliği

Gürbulak Sınır Kapısında Darbe Girişimi Hareketliliği

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Türkiye-İran sınır kapısı Gürbulak sınır kapısında yeni bir darbe girişiminin olacağı iddiası üzerine polis, gümrüğü kapatarak geniş güvenlik önlemi aldı.

İddialara göre yeni bir darbe girişiminin olabileceği ihbarı üzerine polis teyakkuza geçti.Akşam saat 22.00 sıralarında Türkiye-İran sınır kapısı olan Gürbulak sınır kapısındaki memurlar tahliye edildikten sonra kapı ,polis tarafından kapatıldı. Gümrük kapısı önünde geniş güvenlik önlemi alan polis,vatandaşların can güvenlikleri olmadığı gerekçesiyle vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı.Yaklaşık 2 saat boyunca kapalı kalan gümrük kapısı nedeniyle uzun TIR kuyrukları oluştu.

İddiayı duyan çok sayıda vatandaş da gümrük kapısı yakınlarına gelerek polisin yanında durmaya başladı.Polis gece geç saatlere kadar sınır kapısı önündeki nöbetini sürdürürken 2 saat sonra sınır kapısı araç geçişlerine açıldı.

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.