28 Şubat 2017 Salı 17:48
AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Nebahat Öner, Esnaf Ziyareti

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Nebahat Öner, esnafı ziyaret etti.

Öner, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması kapsamında AK Parti İlçe Başkanı Nebahat Öner ve teşkilat üyeleri ilk olarak Kaymakam Ulaş Akhan'ı makamında ziyaret etti.

Daha sonra esnaf ziyaretine çıkan Öner ve teşkilat üyeleri, vatandaşları referandum öncesi yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

Kendilerini ziyaret eden teşkilat üyelerine tatlı ve çay ikram eden esnaf, devletten tek isteklerinin hizmet olduğunu belirttiler.

Öner, 16 Nisan tarihine kadar "evet" için sahada olacaklarını dile getirdi.

ak-parti-dogubayazit-ilce-baskani-nebahat-oner,-esnaf-ziyareti.jpgak-parti-dogubayazit-ilce-baskani-nebahat-oner,-esnaf-ziyareti-001.jpgak-parti-dogubayazit-ilce-baskani-nebahat-oner,-esnaf-ziyareti-002.jpgak-parti-dogubayazit-ilce-baskani-nebahat-oner,-esnaf-ziyareti-003.jpgak-parti-dogubayazit-ilce-baskani-nebahat-oner,-esnaf-ziyareti-004.jpgak-parti-dogubayazit-ilce-baskani-nebahat-oner,-esnaf-ziyareti-005.jpg

Son Güncelleme: 28.02.2017 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.