11 Nisan 2016 Pazartesi 11:23
Ak Parti Doğubayazıt İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

Doğubayazıt ilçesinde AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

AK Parti İl Başkanı Kemal Atmaca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerinden dolayı kınadıklarını belirterek konuşmasına başladı.

Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynandığını ifade eden Atmaca, şöyle konuştu:

"Bu oyun kurucuları, İslam coğrafyasının nasıl kana bulandığını koltuklarına gömülmüş şekilde zevk içinde izliyorlar. Artık kendi askerleri ile değil taşeron örgütlerle İslam coğrafyasını işgal etmeyi planlıyorlar. Ama artık Türkiye'de taşlar yerine oturdu ve darbe dönemleri son buldu. Yüzde 50'lik iradeyi görmezden gelip taşeron örgütlerle hayata geçirmek istedikleri oyun tutmayacak. Çatışma anında sığınmak zorunda kaldıkları evin çayını şekerini kullandıkları için oraya bir bedel bırakan bu inançlı vatan evlatları var olduğu sürece bu şebekelerin muvaffak olması mümkün değildir. Bu vesile ile polis teşkilatımızın 171. yıl dönümünü de tebrik ediyor, şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa diliyorum."

Diyarbakır'da düzenlenmek istenen LGBT toplantısına da değinen Atmaca, "Diyarbakır Anadolu'nun ilk İslamlaşmış kentidir. Şimdi bu kadim Anadolu topraklarında İslamla mecz olmuş Diyarbakır'ımızda LGBT gibi rezil bir güruhu gösterilerini sergilesinler diye bu kente davet edenleri de hayretle izliyor ve bu durumdan oldukça hüzünleniyorum. Hazreti Muhammed'e hakaret eden,mukaddesatımıza küfreden ve maneviyatımızı ayaklar altına almaya çalışan siyasi anlayışın bundan böyle bölgede destek görmeyeceğine inanıyorum. Onlara da Allah'dan hidayet diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

ak-parti-dogubayazit-ilce-danisma-kurulu-toplantisi.jpgak-parti-dogubayazit-ilce-danisma-kurulu-toplantisi-001.jpgak-parti-dogubayazit-ilce-danisma-kurulu-toplantisi-002.jpg

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.