06 Nisan 2017 Perşembe 16:41
Doğubayazıt Belediyesi Hoş Geldin Bebek Projesi

İçişleri Bakanlığınca Doğubayazıt Belediye Başkanvekilliğine atanan Kaymakam Ulaş Akhan yönetimindeki belediye, sosyal belediyecilik alanında önemli projelere imza atıyor.

Doğum yapan anneler için "Hoş geldin bebek" projesini hayata geçiren Kaymakam Akhan, Doğubayazıt Devlet Hastanesi yeni doğan ünitesini ziyaret etti.

Odaları tek tek dolaşan Akhan, annelere ve bebeklerine çeşitli hediyeler ve altın takdim etti.

Akhan belediyeciliğin her alanında iddialı olduklarını belirtti.

Kaymakam Akhan, "Altyapı, yol gibi sadece fiziki çalışmalar değil, sosyal belediyecilik alanında da önemli çalışmalara imza atmak istiyoruz. Annelerimiz ve bebeklerimiz için hayata geçirdiğimiz 'Hoş geldin bebek' projesiyle halkımızın mutluluğuna ortak oluyoruz. Rabbim bütün çocuklarımızı analı babalı büyütsün inşallah." diye konuştu.

dogubayazit-belediyesi-hos-geldin-bebek-projesi.jpgdogubayazit-belediyesi-hos-geldin-bebek-projesi-001.jpgdogubayazit-belediyesi-hos-geldin-bebek-projesi-002.jpg 

 

Son Güncelleme: 06.04.2017 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.