29 Mayıs 2017 Pazartesi 09:46
Doğubayazıt Belediyesi Ramazan çadırında İftar Heyecanı

Doğubayazıt'ta iftar heyecanı

AĞRI - Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde şehir merkezinde açılan iftar çadırı büyük ilgi gördü. 

Doğubayazıt Belediyesi tarafından şehir merkezinde Hükümet Konağı yanında iftar çadırı kuruldu. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda vatandaşlar, İlçe Müftüsü Mehmet Turan Kancura'nın duasının ardından oruçlarını açtı.

Akhan, belediye olarak vatandaşlarla oruç açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "İlk iftarımızı dün akşam Ahmed-i Hani Türbesi’nde şehit ve gazi yakınlarımızla yaptık. Türbenin bulunduğu yer yüksekte olduğu için hava oldukça soğuktu. Biz de bu yüzden iftar çadırımızı şehir merkezinde kurmaya karar verdik. İnşallah Ramazan ayı boyunca iftar çadırımız Hükümet Konağı yanında vatandaşlarımızın hizmetinde olacak." diye konuştu. 

Akhan, iftar programının ardından vatandaşlarla bir süre sohbet etti. 

dogubayazit-belediyesi-ramazan-cadirinda-iftar-heyecani.jpgdogubayazit-belediyesi-ramazan-cadirinda-iftar-heyecani-001.jpgdogubayazit-belediyesi-ramazan-cadirinda-iftar-heyecani-002.jpgdogubayazit-belediyesi-ramazan-cadirinda-iftar-heyecani-003.jpg

Son Güncelleme: 29.05.2017 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.