17 Ocak 2017 Salı 21:50
Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan'a Yılın İdarecisi ödülü


Doğubayazıt Kaymakamı Akhan'a "yılın idarecisi" ödülü

AĞRI - Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan, Türk İdareciler Derneği (TİD) tarafından düzenlenen ödül töreninde "yılın idarecisi" ödülüne layık görüldü. 

Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Vali Galip Demirel Vilayetler Evi'nde düzenlenen İdareciler Günü Kutlama Programı'na İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, eski bakanlardan Güldal Akşit'in yanı sıra birçok üst düzey bürokrat katıldı. Törende Merhum Vali Galip Demirel Sosyal Hizmet Ödülü'ne layık görülen Kaymakam Akhan'a ödülünü Akşit takdim etti. 

Kaymakam Akhan, yaptığı açıklamada, kendisini bu ödüle aday gösteren ve ilçede yapılan tüm çalışmalara en büyük desteği veren Ağrı Valisi Musa Işın'a teşekkür etti.

Bu ödülü Ağrı Valisi ve Doğubayazıtlılar adına aldığını söyleyen Akhan, "Yediden yetmişe her Doğubayazıtlı'nın bu ödülde payı var. İlçemizi geliştirmek adına yaptığımız çalışmalara destek olan halkımıza da buradan şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra da hep beraber, devlet millet el ele vererek çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz." dedi.

 

dogubayazit-kaymakami-ulas-akhana-yilin-idarecisi-odulu.jpgdogubayazit-kaymakami-ulas-akhana-yilin-idarecisi-odulu-001.jpg

Son Güncelleme: 17.01.2017 21:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.