25 Nisan 2017 Salı 11:43
Doğubayazıt'ta Din kültürü Öğretmenleri Kutlu Doğum Etkinliği düzenledi

Doğubayazıt ilçesinde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri tarafından Kutlu Doğum Haftası programı düzenledi.

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Doğubayazıt ilçesinde görev yapan din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerince Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda etkinlik yapıldı. 

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, öğrenciler tarafından şiir, naat ve oratoryo seslendirildi.

Semazen topluluğunun da sahne aldığı etkinlikte, hafta dolayısıyla düzenlenen kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa, Doğubayız Kaymakamı Ulaş Akhan, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yardımcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sevgi Lordoğlu, Doğubayazıt Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Salih Geçit, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

dogubayazitta-din-kulturu-ogretmenleri-kutlu-dogum-etkinligi-duzenledi.jpgdogubayazitta-din-kulturu-ogretmenleri-kutlu-dogum-etkinligi-duzenledi-001.jpgdogubayazitta-din-kulturu-ogretmenleri-kutlu-dogum-etkinligi-duzenledi-003.jpgdogubayazitta-din-kulturu-ogretmenleri-kutlu-dogum-etkinligi-duzenledi-002.jpg

dogubayazitta-din-kulturu-ogretmenleri-kutlu-dogum-etkinligi-duzenledi-004.jpgdogubayazitta-din-kulturu-ogretmenleri-kutlu-dogum-etkinligi-duzenledi-005.jpgdogubayazitta-din-kulturu-ogretmenleri-kutlu-dogum-etkinligi-duzenledi-006.jpgdogubayazitta-din-kulturu-ogretmenleri-kutlu-dogum-etkinligi-duzenledi-007.jpg

Son Güncelleme: 25.04.2017 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.