26 Mart 2017 Pazar 18:54
Doğubayazıt'ta Doğalgaz Tesisatçılığı Kursu Açıldı

Doğubayazıt Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ulaş Akhan, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) destekli açılan kursla ilgili katılımcılara bilgi verdi.

Vali Işın nisan ayının sonlarına doğru doğalgaz çalışmalarına başlayacaklarını belirterek, "Dolayısıyla ciddi bir istihdam alanı ortaya çıkacak. Bu vesileyle doğalgaz tesisatçılığı kursunu açan başta Kaymakamımız Ulaş beye, Ticaret Odamıza ve İŞKUR'a teşekkür ediyorum." dedi.

Kaymakam Akhan da ilçede istihdama yönelik ciddi projeler geliştirdiklerini belirterek, "Bir ülkede istihdamın arttırılabilmesi, hem o ülkenin kaynaklarının verimli bir şekilde kullanılabilmesine hem de yetişmiş insan gücünün çalışma hayatına katılabilmesine bağlıdır. Önümüzdeki dönemlerde ilçemizde doğalgaz konusunda ciddi bir iş gücü ihtiyacı olacağı düşüncesiyle böyle bir kurs açmaya karar verdik." diye konuştu.

Vali Işın ve beraberindekiler konuşmaların ardından kurs verilecek sınıfları gezdi. 

dogubayazitta-dogalgaz-tesisatciligi-kursu-acildi.jpgdogubayazitta-dogalgaz-tesisatciligi-kursu-acildi-001.jpgdogubayazitta-dogalgaz-tesisatciligi-kursu-acildi-002.jpgdogubayazitta-dogalgaz-tesisatciligi-kursu-acildi-003.jpg

 

Son Güncelleme: 26.03.2017 19:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.