21 Mart 2017 Salı 12:11
Doğubayazıt'ta 'İki Şehir Tek Yürek' Programı

Ahmed-i Hani Meslek Yüksek Okulu Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen programda konuşan Doğubayazıt Belediye Başkanvekili Kaymakam Ulaş Akhan, hiçbir karşılık beklemeden Doğubayazıt halkı için çalıştıklarını söyledi.

Kardeşlik vurgusu yapan Kaymakam Akhan, "Bizim birbirimizden ne farkımız var Allah aşkına. Bakın İnegöl Belediyesi ile aramızda kurduğumuz kardeşlik köprüsü ile ayrının gayrının olmadığının en somut örneği." dedi. 

İlahiyatçı-yazar Ömer Döngeloğlu ise, kardeşlik üzerine önemli bilgiler verdi.

Daha sonra sahneye çıkan sanatçı Sedat Uçan, seslendirdiği ilahilerle salonda duygu dolu anlar yaşattı. 

Program, hediyelerin takdim edilmesi ile sona erdi.

Doğubayazıtlılar, programa büyük ilgi gösterdi. 

dogubayazitta-iki-sehir-tek-yurek-programi.jpgdogubayazitta-iki-sehir-tek-yurek-programi-001.jpgdogubayazitta-iki-sehir-tek-yurek-programi-002.jpgdogubayazitta-iki-sehir-tek-yurek-programi-003.jpgdogubayazitta-iki-sehir-tek-yurek-programi-004.jpgdogubayazitta-iki-sehir-tek-yurek-programi-005.jpgdogubayazitta-iki-sehir-tek-yurek-programi-006.jpgdogubayazitta-iki-sehir-tek-yurek-programi-007.jpg

dogubayazitta-iki-sehir-tek-yurek-programi-008.jpgdogubayazitta-iki-sehir-tek-yurek-programi-009.jpg

 

Son Güncelleme: 21.03.2017 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.