21 Eylül 2017 Perşembe 18:30
Doğubayazıt'ta 'İlköğretim Haftası' Kutlandı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, "İlköğretim Haftası" dolayısıyla tören düzenlendi.

Cemile Yasubuğa İlkokulu bahçesinde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Okul müdürü Yusuf Duman'ın günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmanın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yardımcı, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

İnsanı diğer canlılardan ayıran en önemli özelliğin aklı ve zekası olduğunu vurgulayan Yardımcı, şöyle devam etti:

"Fakat akıl kendisi gelişemez. Aklın kullanılmasını sağlayan, bilgilerle zenginleştiren okuldur. Eğer aklınızın zengin olmasını istiyorsanız, uygar bir insan olmak istiyorsanız okulunuza dört elle sarılın ve okulun size sağladığı bütün olanaklardan faydalanın. Ben bu vesileyle yeni eğitim öğretim yılının sizlere ve tüm toplumumuza hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum."

Konuşmaların ardından, İlköğretim Haftası kapsamında öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Tören, okula yeni başlayan anasınıfı öğrencilerine çiçek takdim edilmesiyle son buldu.

Törene, AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Nebahat Öner ve yönetim kurulu üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

sampiyon-boksor-bayram-malkana-cicekli-karsilama-007.jpgsampiyon-boksor-bayram-malkana-cicekli-karsilama-006.jpgsampiyon-boksor-bayram-malkana-cicekli-karsilama-005.jpgsampiyon-boksor-bayram-malkana-cicekli-karsilama-004.jpg

Son Güncelleme: 21.09.2017 19:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.