15 Ağustos 2015 Cumartesi 01:00
Doğubayazıt'ta Öldürülen PKK'lı nın Cenazesinde olay

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde polise taş ve molotofkokteyli ile saldıran yüzleri maskeli terör örgütü yandaşlarına basınçlı su ve biber gazıyla müdahale edildi.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 11 Ağustos'ta güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada öldürülen teröristin cenazesi, Yüksekova'da toprağa verildikten sonra ilçe merkezine dönen yüzleri maskeli bir grup, Cengiz Topel Caddesi'nde ateş yakıp Yüksekova-Şemdinli karayoluna barikat kurdu.

Eczaneler Sokağı'nda, polis araçlarına taş ve molotofkokteyli ile saldıran terör örgütü yandaşlarına, biber gazı ve basınçlı suyla müdahale edildi.

Ara sokaklara dağılan ve bir süre sonra Eski Cezaevi Kavşağı'nda yeniden toplanan kalabalığa, polis ekipleri tekrar müdahalede bulundu.

Gerginliğin devam ettiği ilçede esnaf, kepenk kapattı.

 

dogubayazitta-oldurulen-pkkli-yuksekovada-topraga-verildi.jpgdogubayazitta-oldurulen-pkkli-yuksekovada-topraga-verildi-001.jpg

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.