27 Mayıs 2014 Salı 17:42
Doğubayazıtta PKKlılar Jandarmaya Ateş Açtı

AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesi'ne bağlı Çiftlik Köyü'nde PKK'lılar tarafından yakılan 3 aracı indirmek isteyen jandarma timine 15 dakika boyunca ateş açıldı. Taciz ateşi sırasında ölen ya da yaralanan olmadı.

 

Ağrı Dağı eteklerindeki Çiftlik köyündeki arızayı gidermek için dün giden Aras Edaş Elektrik Anonim Şirketi elemanlarının yolu terör örgütü üyeleri tarafından kesildi. Deniz seviyesinden 2 bin 300 metre yükseklikteki Eli mezrasında ve köyde toplam 3 aracı yakan terösirtler, işçiler M.A., T.K., F.K., Ç. K., C.Ş. ve M.A.'yı yanlarına alarak kaçırdı. Şirkete ait 4'üncü aracın da kayıp olduğu bildirildi.

 

 

'JANDARMA KARŞILIK VERMEDİ

 

Eli Mezrasına giderek yakılan araçları indirmek istedi. Eğitimli köpek tarafından kontol eden ve yakılan bir taşıt, çekiciyle indirildi. Diğer araç indirilirken bölgede saklanan teröristler jandarma kuvvetlerine ateş açmaya başladı. Teröristler otomatik silahlarla yaklaşık 15 dakika ateş açtı, ancak jandarma karşılık vermedi. Bunun üzerine Eli mezrasına zırhlı araçlarla komando birliği nakli yapıldı. Teröstler zırhlı araçların gelmeyi başlaması üzerine Ağrı Dağının üst kısımlarına doğru çekildi.

 






Son Güncelleme: 13.11.2016 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.