14 Mayıs 2014 Çarşamba 19:05
Doğubayazıtta Sokak Ortasında Cinayet

AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesi'ndeki Ünal Sokak'ta evli ve 2 çocuk babası 27 yaşındaki Mehmet Nuri Koca, başına silahla ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu.

 

Ahmedi Hani Mahallesi'ndeki Ünal Sokakta bugün saat 10.00 sıralarında bir erkek cesedi görenler polise haber verdi. Sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri, cesedin inşaat işçisi Mehmet Nuri Koca'ya ait olduğunu tespit etti.

 

Sakka Aşireti'nin damadı olduğu belirtilen Koca'nın kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü araştırılıyor. Çevredekiler, silah sesi duymadıklarını ve sokağa çıktıklarında kanlar içindeki cesedi gördüklerini söyledi. Otopsi için Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırılırılan Mehmet Nuri Koca'nın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. Polis, cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.





Son Güncelleme: 13.11.2016 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.