19 Ağustos 2015 Çarşamba 18:35
Doğubayazıt'ta Terör Operasyonu

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonda 37 molotofkokteyli, 2 el yapımı patlayıcı ve çeşitli malzemeler ele geçirildi. 

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, güvenlik güçlerince yapılan çalışmalarda, Doğubayazıt ilçe merkezindeki metruk bir binanın, terör örgütü PKK mensupları tarafından depo olarak kullanıldığının tespit edildiği belirtildi.

Bunun üzerine söz konusu adrese operasyon düzenlendiği kaydedilen açıklamada, "Binada yapılan aramada 37 şişe içerisine hazırlanmış atıma hazır molotofkokteyli, 2 el yapımı patlayıcı, 2 kullanılmamış 25'li havai fişek rampası, 90 av tüfeği kartuşu, 3 siyah renkli kar maskesi, 6 çift inşaat eldiveni, 40 misket, 2 sapan, 2 siyah renkli tişört ve bir spor ayakkabısı ele geçirilmiştir. Konuyla ilgili soruşturma devam etmektedir" denildi.

 

dogubayazitta-teror-operasyonu-.jpg

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.