10 Şubat 2016 Çarşamba 20:40
Doğubayazıt'tan Cizre ve Sur Halkına Yardım Eli

Çatışmaların yoğun yaşandığı Şırnak'ın Cizre ilçesi ile Diyarbakır'ın Sur ilçesinde mağdur olan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi çalışmalarına start verdi.

Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şube Başkanı Arvas, hayırseverlerden Cizre ve Sur'da mağdur olan halk için başlattıkları hayır faaliyeti çerçevesinde harekete geçmeye davet etti.

Başlattıkları hayırlı çağrıya halkın destek vermesi gerektiğini söyleyen Arvas, "Bizler Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi olarak, Ağrı ilimiz ve ilçeleri bünyesinde, Sur ve Cizre'deki çatışmalardan dolayı mağdur olan mazlum halkımıza yardım çalışması başlatmış bulunan Umut Kervanı Platformumuzun çağrısına karşılık verdik.

Bu kapsamda Ağrı ve ilçelerindeki hayırsever kardeşlerimizin, yardımlarını bize ulaştırmalarını bekliyoruz. Bu konuda hepimizin üzerinde bir sorumluluk vardır.

Bizlerde Cemiyet olarak, Allah rızası için bu bölgedeki kardeşlerimize yardım elimizi uzatıp, harekete geçtik. Yardımlarını ulaştırmak için iletişime geçmek isteyen kardeşlerimiz Ağrı merkez için 0536 659 74 88, Doğubayazıt için 0541 312 22 95" dedi.

dogubayazittan-cizre-ve-sur-halkina-yardim-eli.jpgdogubayazittan-cizre-ve-sur-halkina-yardim-eli-001.jpg

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.