04 Mart 2017 Cumartesi 13:58
Grup Tillo, Kültür Etkinlikleri Kapsamında Doğubayazıt'ta Konser Verdi

Grup Tillo, Doğubayazıt Belediyesi tarafından düzenlenen kültür etkinlikleri kapsamında konser verdi.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Doğubayazıt Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Ahmed-i Hani Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen konsere, vatandaşlar ilgi gösterdi.

Grup Tillo tarafından seslendirilen Türkçe, Kürtçe ve Arapça ilahi ile ezgiler beğeni aldı. 

Grup üyeleri tarafından seslendirilen ve kardeşliği ön plana çıkaran ezgilere zaman zaman protokol üyeleri ile vatandaşlar eşlik etti.

Doğubayazıt Belediye Başkan Vekili Kaymakam Ulaş Akhan, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik ortamı olduğunu söyledi.

İnegöl'den misafirlerin geldiğini belirten Akhan, "Doğubayazıt'ta kurulan bu kardeşlik köprüsünü daha da geliştirmek ve tüm Türkiye'ye örnek teşkil etmek amacıyla buradalar. Eğer biz birlik ve beraberliğimizi sağlarsak, üzerimizde oynanan kirli oyunları boşa çıkarmak için çalışırsak kimse bizim önümüzde duramaz, kardeşliğimizi bozamaz." diye konuştu. 

Programda, Doğubayazıt Belediyesi'ne danışman olarak görevlendirilen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da birlik ve beraberliği ön plana çıkaran bir şiir okudu.

grup-tillo-dogubayazit-konseri.jpggrup-tillo-dogubayazit-konseri-001.jpggrup-tillo-dogubayazit-konseri-002.jpggrup-tillo-dogubayazit-konseri-003.jpggrup-tillo-dogubayazit-konseri-004.jpggrup-tillo-dogubayazit-konseri-005.jpggrup-tillo-dogubayazit-konseri-006.jpggrup-tillo-dogubayazit-konseri-007.jpggrup-tillo-dogubayazit-konseri-008.jpggrup-tillo-dogubayazit-konseri-009.jpg

 

Son Güncelleme: 04.03.2017 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.