14 Mayıs 2017 Pazar 16:10
İyilikder'den Doğubayazıt'ta yetimler yararına kermes

Doğubayazıt’ta yetimler yararına kermes

 Bir mağazada düzenlenen ve 19 Mayıs'a kadar açık olacak olan kermese vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

İYİLİKDER Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Semetay, yaptığı açıklamada, İYİLİKDER'in uluslararası bir yardım kuruluşu olduğunu anımsattı.

Gönüllü Dostlar Derneği ile öksüz ve yetimler için ortaklaşa bir kermes düzenlediklerini belirten Semetay, "Gıdadan tekstile kadar oldukça geniş bir ürün yelpazesi ayarladık. Katkı sunanlardan Allah razı olsun." dedi. 

Kermeste görev alan İYİLİKDER ve Gönüllü Dostlar Derneği üyesi Ozan Baycan ise kermesi öksüz ve yetimler ile yoksul ailelerin dertlerine ortak olmak amacıyla açtıklarını söyledi.

iyilikderden-dogubayazit’ta-yetimler-yararina-kermes.jpgiyilikderden-dogubayazit’ta-yetimler-yararina-kermes-001.jpgiyilikderden-dogubayazit’ta-yetimler-yararina-kermes-002.jpgiyilikderden-dogubayazit’ta-yetimler-yararina-kermes-003.jpg

Son Güncelleme: 14.05.2017 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.